Välkommen till min nya blogg!

Hej på er !

eftersom det inte gick så bra i den gamla bloggen så tänkt göra en

ny och bättre blogg (hoppas jag).

I sommarn så hände det en hel del,

till och börja med så jag sommarjobbade på den första perioden, jag var i

Ullared 2 gånger en gång med en kompis och en gång med familjen,

jag köpte mest filmer faktiskt, jag köpte 15 filmer sammanlagt fatta vad många. den gången ja var i Ullared så hyrde jag och min familj en stuga och snacka om liten stuga men i alla fall så vi hyrde en stuga i 5 dagar det var helt okej.

 

 

 

TILL NUET

jag kan börja med att säga jag åt kräftor igår med en min kompis Jenny.

jag vet vad ni tänker ofta man äter kräftor mitt i veckan eller så sent, det är väll inte

så sent att kräftor det tror jag inte i alla fall jag

åt kräftor igår, det bara blev mitt i

veckan varför vet jag inte. det var så himla gott det är tredje gången jag äter kräftor. det roliga är att den först var i februari alltså jag vet att det lustig men jag kunde inte vänta ända till augusti och (för att det var billigt).

fast det dåliga var att jag köpte ett paket som det var ca 27 kräftor i o jag åt allihop, Jag var ensam hemma då så det var därför jag alltihop själv , jag köpte ost sån här creme bonjour (tror det stavas så)men gräslök och smörgåsrån, jag har alltid det till kräftor.

men när jag väll hade dukat fram kräftorna framför tv och när jag hade ätit alla kräftor så såg jag hade glömt smörgåsrånen och osten i köket så det blev bara kräftor den kvällen, ja och det var ett konstigt misstag eller vad jag ska säga. ja det var inte så roligt dagen efteråt, fick värdens magont dagen efter. först så trodde jag att jag hade ätit för mycket kräftor (och det gjorde jag ju men) så att jag inte tålde skaldjur för jag köpte sallad från salladsbaren och gjorde det par gånger efter kräftorna och jag hade räkor i salladen för det har jag alltid, när jag åt det dem där gångerna så fick ont magen dagen efter då gångerna jag åt räkor i salladen, och när testade köpa från salladsbaren igen men utan räkor det var inga problem dagen efter. så ja lät bli skaldjur överhuvudtaget på ett väldigt bra tag och nu ett halvtårsen så åt en jag räksalladstallrik och det var hur gått som helst, jag var med en kompis och hennes mamma till Ullared och just då var vi på väg hem från Ullared. när jag åt räksalladstallriken och dagen efter förbrede mig för magont igen men konstigt nog så kom den aldrig och jag blev så glad att jag kunde äta räkor igen.

 

TILL DET BÄST.

ni har väll lagt märke till filmen THE MORTAL INSTRUMENTS: stad av skuggor.

jag såg den på premieren och jag har bara ett ort för den här filmen eller två ord HEL GRYM. jag tror inte det finns ett bättre beskrivning för den filmen, fram till nu så har jag sätt den två gånger på bio. om jag säger så här: DEN BÄSTA FILMEN JAG HAR SETT I HELA MITT LIV. när en bok blir till film så brukar man jämföra filmen med boken för det är sällan filmen är lika bra som boken. jag har läst boken och nu sett filmen, även om det en del scen som var i fel ordning eller att dem lägger till scener men den här gången för första gången så tyckt jag faktiskt dem var lika bra. jag vill se den igen men jag vill vänta till den kommer på dvd men det tar ju ca ett halv år för filmer att bli dvd det känns som det. jag hoppas att den kommer på dvd innan jul för då vill jag önska mig den i julklapp.

 

 

 

det var allt för den här gången

 

 

 

RSS 2.0