Äntligen Sportlov

vad gött att det är äntligen är lov. det är 2 saker som jag verkligen längtar till, det bokrea som jag väntat på sen förra året och jag och min kompis ska med tåget till Charlottenbergs köpcentrum. det ska bli jättekul.

Har gjort min sista vecka på praktiken för den här gången.
vad gött det känns när det är söndag imorgon och behöver inte lägga sig i tid för komma upp på mörran på måndag. vad gött och slippa det en hel vecka

vi ses snart igen

Feb. 19, 2014

wow jag tror att det är rekord kort tid sen jag skrev sist.

jag har ganska lugn och bra dag idag. På praktiken så var det lagom mängd med hundar det var ca 17 hundar det är inte så många jämnför med annars för det brukar var runt 20 annars.

jag har shoppat lite idag
jag köpte två t-shirt med 1D gänget,1D senaste cd, äntligen så har jag hittat rätt storlek, köpte färgpennor. okej det var allt men jag sa ju lite så

ses nästa gång

Feb. 14, 2014

hej på er!

det har varit mycket på gång nu okej kanske inte så mycket, har haft praktik nu snart sista veckan nästa vecka.
självklart har jag sett Disney filmen frost alltså den får 10 av 10. jag har redan sett den 3 gånger på bio i 3D så klart, alltså det är en film som är värt att titta på.
Jag såg den igår på swefilmer för jag ville se hur det var på engelska plus låtarna men jag vet inte jag klara inte av se Disney filmer på engelska. jag tror att jag är den ända som inte gillar engelsktal. jag ska definitivt köpa filmen när den kommer på dvd.
jag är helt besatt av låten leta it go på svenska jag har laddat ner låten på mobilen.

RSS 2.0